2022-04-10 07:35:56• hírek • nlc.hu

Napi horoszkóp: Nyilas - Túl görcsösen ragaszkodsz bizonyos dolgokhoz

Napi horoszkóp április 10-re a tizenkét csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

Egészen a mai napig azt gondoltad, hogy könnyen megoldhatsz valamit, épp ezért nem is vetted annyira komolyan a dolgot, mint amennyire azt a helyzet megkívánta volna. Most azonban rá kell jönnöd, hogy akaratlan hanyagságod miatt olyan hibákat követtél el, amelyek kijavítása nélkül nemigen tudod sikerrel abszolválni a feladatot. Még nem késő észbe kapnod, épp ezért vedd az adást, szedd össze magad! Hidd el, a lelkiismereted is sokkal tisztább lesz ezután!


Bika: IV. 20. - V. 20.

Úgy tűnik, a sok befektetett munka ma meghozza a gyümölcsét, a megfelelő ösvényen haladva, okosan taktikázva ugyanis feltűnik a cél, méghozzá nem is annyira a messzi távolban. Rendkívül nagy elégedettséggel tölt el, hogy a magad erejéből sikerült valami felmutatható eredményt produkálni, ami ráadásul nem kis sikert hoz majd a jövőre nézve. Több érdekes, de leginkább bosszantó pletyka juthat a füledbe. Addig egyiket se vedd komolyan, míg meg nem bizonyosodsz róla, de az lenne a legjobb, ha egyáltalán nem foglalkoznál velük!


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Mindent elkövettél annak érdekében, hogy a lehető legtöbbet és legjobbat hozd ki egy szituációból, ám nagyon úgy tűnik, hogy rajtad kívül álló okok miatt ez most mégsem úgy fog sikerülni, ahogyan az elején megálmodtad. Semmi baj, ne csüggedj, emlékezz a mondásra, mely szerint "a lónak is négy lába van, mégis megbotlik". Muszáj ma megőrizned a hidegvéredet! Többen megpróbálnak majd felbosszantani, sőt kifejezetten provokálhatnak is, de ne hagyd magadat kizökkenteni, felidegesíteni!


Rák: VI. 22. - VII. 22.

Amikor már azt hinnéd, nincs megoldás, egy váratlan fordulatnak köszönhetően mégis megjelenik a fény az alagút végén, ez pedig rendkívüli módon lázba hoz. Az elveszettnek hitt lendületed és akaraterőd ismét nem hagy cserben, hisz ezek fognak hozzásegíteni ahhoz, hogy mihamarabb pontot tegyél az ügy végére. Kitartásból sikerült jelesre vizsgáznod, büszke lehetsz magadra! Délután megérdemelsz egy kiadós pihenést. Olvass, nyújtózz el a kanapén!


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Úgy alakul egy bizonyos szituáció, hogy sarokba szorítva érzed magad, a helyzet egyszerűen nem kínál fel opciókat, hanem kész tények elé állít. Mivel neked ez cseppet sem tetszik, igyekezz hangot adni a véleményednek és ellenérzéseidnek. Ne félj kiállni magadért, mielőtt berántanak a szakadékba, ahonnan nem nagyon lesz visszaút! Valaki megpróbálhatja a gyenge pontodat eltalálni, és mivel ma érzelmileg nem vagy elég stabil, sikeres lehet. Nem kell folyamatosan a támadást várni, de ha telibe talál, akkor maradj higgadt és józan!


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Úgy alakul egy bizonyos szituáció, hogy sarokba szorítva érzed magad, a helyzet egyszerűen nem kínál fel opciókat, hanem kész tények elé állít. Mivel neked ez cseppet sem tetszik, igyekezz hangot adni a véleményednek és ellenérzéseidnek. Ne félj kiállni magadért, mielőtt berántanak a szakadékba, ahonnan nem nagyon lesz visszaút! Valaki megpróbálhatja a gyenge pontodat eltalálni, és mivel ma érzelmileg nem vagy elég stabil, sikeres lehet. Nem kell folyamatosan a támadást várni, de ha telibe talál, akkor maradj higgadt és józan!


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Nem sikerül elfogadnod, hogy ez a meccs már elment, bármit is csinálsz, sajnálatos módon a győzelem ezúttal elmarad. Ne csüggedj azonban, inkább gondold végig, hol hibázhattál és legközelebb mit kell majd másképp csinálnod ahhoz, hogy egy ütősebb taktikával úgy teljesíthess, ahogyan azt saját magadtól elvárod. Ne hagyd, hogy a reggeli vidámságod, pozitív hozzáállásod azonnal elillanjon, ahogy a munkahelyedre érsz. Keresd a jókedvű kollégákat, aki pedig panaszkodik, inkább kerüld el!


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Már annyira szeretnél szabira menni, hogy minden perc kínszenvedés lehet, de hidd el, nincs értelme ennyire “szenvedni”. Ha ma is dolgozol, munka után menj el valahova, hogy kiélvezd a tavaszt is. Legközelebb ügyelj arra, hogy ne borítsa el a sűrű köd az agyadat, hisz ezúttal ez volt az oka annak, hogy nem tudtál józanul gondolkodni. Ez most jó lecke volt, amit remélhetőleg hosszú időre megjegyeztél!


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Túl görcsösen ragaszkodsz bizonyos dolgokhoz, nem tudsz elengedni olyan helyzeteket sem, amelyekből már tulajdonképp semmit nem lehet kihozni. Meg kell tanulnod lazábban venni az életet, azt, hogy nem érdemes olyasmibe kapaszkodni, ami csak nehezéket és terhet jelent számodra. Ezek azok a dolgok, amelyek visszahúznak és nem engednek továbblépni. Rázd le a láncaidat és inkább a jövőbe tekints, semmint a múltban leragadva, fél méterre lemaradva kullogj a többiek után!


Bak: XII. 22. - I. 19.

Általában nem vagy az a típus, aki megijed a saját árnyékától, ám most valami mégis rossz érzést kelt benned. Nem gondolod ideálisnak a körülményeket ahhoz, hogy ebben a pillanatban mutasd meg, ami benned van, sokkal inkább szeretnél a háttérben maradni. Amennyiben valóban így érzel, nem kell magadra erőszakolnod azt, hogy mindenképp hallasd a hangodat, várd meg, amíg a veszélyhelyzet elhárul!


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Kicsit úgy érzed, sodródsz az árral, nem nagyon tudod kontrollálni a mostanában zajló eseményeket. Talán nem is baj, időnként szükséged van arra, hogy ne csak feketét vagy fehéret láss a dolgokban, hisz ez most egy kiváló alkalom arra is, hogy új színeket láss. Végre kaphatsz egy olyan munkaajánlatot, ami rögtön megtetszik, nincs semmilyen csapda, valóban olyan tökéletes, mint amilyennek elsőre is látszott. Azért a döntéskor vedd figyelembe, hogy a jelenlegi munkahelyednek, főnöködnek is hálás lehetsz, ne hagyd egyik pillanatról a másikra cserben őket!


Halak: II. 19. - III. 20.

Egy eldurvult vita hevében a párod akaratlanul a lelkedbe gázol, ami igen nagy csalódást okoz. Nem vártad volna ugyanis, hogy akit magadhoz nagyon közel állónak gondoltál, a saját igaza védelmében – bár mindenféle szándékosság nélkül, csupán a saját érdekei miatt – ennyire övön aluli ütést visz majd be. Lehet, hogy ezután kissé nehéznek érzed majd a lábaidat, de próbálj arra gondolni, hogy most a helyzet legalább igazolta, nem mind arany, ami fénylik!

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: